G S

Традиционалната прослава за Стара Нова Година со Василичаркоското паре ќе се организита во вторник на 13-01-2015 год. со почеток во 18.00 часот.

Домаќини на годинашната прослава е семејството Марковски.

004

 

 

 

 

 

 

Srekna Nova Godina

Притисни (кликни) тука

Nova_Godina_2015.pdf

INFO_2014_2.pdf

Sest meseci